De magie van een voorstelling in onze schaapskooi
De (muziek)voorstellingen vinden plaats op een hele bijzondere locatie, een ruim twee eeuwen oude schaapskooi met een hele intieme uitstraling. De buitenkant verraadt niet wat er binnen te zien en te beleven is, maar als eenmaal de deuren open gaan stap je in een hele andere wereld. De wereld van het het theater, maar nog wel met alle authentieke details van een schaapskooi.
De voorstellingen in de schaapskooi zijn luisterconcerten. Je komt hier voor de muziek en de artiesten, dus de telefoons staan op stil en de bar is alleen vooraf, tijdens de pauze en na de voorstelling open. Je zit hier dicht op de muzikanten/artiesten wat zorgt voor een hele intieme setting en interactie met het publiek, je kan de muziek bijna gewoon voelen. Dat zorgt voor een onvergetelijke avond en ervaring. Magisch!
Kaartverkoop
Ticketprijzen voor de voorstellingen zijn inclusief servicekosten. Kaarten kunnen via deze website worden besteld. Het programma en link naar de kaartverkoop is te vinden onder de pagina: Theaterprogramma
Eenmaal gekochte toegangsbewijzen kunnen niet retour worden genomen. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk.
Als de aanvangstijd of de datum van een voorstelling wordt gewijzigd, dan wordt u daarover door ons via email geïnformeerd. U heeft dan recht op restitutie van het aankoopbedrag.
Als een voorstelling ons wordt geannuleerd, dan wordt het aankoopbedrag gerestitueerd. Je ontvangt daarover, via email, bericht van Schaapskooi Agteveld.
Als je een ticket voor Schaapskooi Agteveld aanschaft, ga je akkoord met deze voorwaarden.
Retourneren kaarten
Schaapskooi Agteveld neemt geen kaarten retour. Je kan de kaarten altijd doorgeven aan iemand anders of ons benaderen om te kijken of er een wachtlijst is zodat wij de kaarten aan iemand anders kunnen aanbieden. Mocht je door een situatie van overmacht niet kunnen komen, stuur dan een e-mail aan info@schaapskooiagteveld.nl. Wij kunnen dan beoordelen of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming uit coulance. In dat geval krijg je de keuze tussen een kaartje voor een andere voorstelling of een cadeaubon.
Reservelijst 
Is een voorstelling waar je naar toe wilt vol? Dan is inschrijven op de reservelijst héél verstandig. Er komen vaak plaatsen vrij door annuleringen. Om op de wachtlijst te komen kan je een mailtje sturen naar info@schaapskooiagteveld.nl
Stoelen reserveren is niet mogelijk
In ons theater hanteren wij ‘vrije zit’. Je kan dus op de avond zelf bepalen waar je in de zaal gaat zitten. Komt je met meerdere personen en wil je naast elkaar zitten, kom dan tijdig naar het theater. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.