PROGRAMMA

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de komende voorstellingen in onze schaapskooi

Glad IJs is een eenakter over de zogenaamde kern der dingen. Je volgt het gesprek tussen een psychiater en haar cliƫnte. Denk je. Gaandeweg blijkt niets te zijn wat het lijkt. Je wordt meegenomen om vanuit een totaal ander perspectief naar de wereld der dingen, naar het leven te kijken dan je gewend bent. Dat andere kijken ligt zover buiten ons gewone, geconditioneerde denken dat het voelt alsof je je op glad ijs begeeft. Maar als je het aandurft.....dan krijg je inzicht in de kern der dingen. Je krijgt inzicht in de werkelijke oorzaak van dat wat wij als problemen ervaren in ons leven. Je zult een verrassende avond hebben. Misschien.

Glad IJs wordt gespeeld door Wivineke van Groningen en Jhanna Houweling in de regie van Hein van Beem.

Arno Mijnten komt uit Hoevelaken en treedt op met zijn eigen one men show I AM LIVE (ik Arno Mijnten Live), een bijna twee uur durende voorstelling inclusief pauze, met nummers van oa Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan, U2, Greenday en vele anderen. 

ONZICHTBARE MAN

…heet Jeroens liedjesvoorstelling. Schoonheid en raarte, ontroering en absurditeit strijden om de aandacht als Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, zijn publiek een volstrekt eigen universum binnen voert. Jeroen bezingt wat ons allemaal bezighoudt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel, – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op.

Maurits Fondse speeltje songs van Billy Joel in onze sfeervolle schaapskooi te Achterveld.

Een show vol muzikale herinneringen met Lucie de Lange onder begeleiding van Wilco Stronks

De Nederlandse muziek kent heel wat pareltjes. Vanaf dit najaar worden ze aaneengeregen door musicalster en actrice Lucie de Lange. Dat doet ze in haar show ‘Ik kom een liedje zingen’. Begeleid door toetsenist Wilco Stronks gaat de veelzijdige artieste langs theaters en verzorgingshuizen en brengt ze de mooiste Nederlandstalige liedjes in een voorstelling vol nostalgie, met herinneringen die de levens van haar publiek hebben gekleurd.