PROGRAMMA

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de komende voorstellingen in onze schaapskooi


Zondag 12 december 2021, 15:00 - 16:30

Maurits Fondse- The Story of Billy Joel

Maurits Fondse - piano & zang
The Story of Billy Joel
Zondag 12 december komt pianist/zanger Maurits Fondse naar de Schaapskooi Agteveld  in Achterveld met zijn voorstelling 'The Story of Billy Joel'. Fondse speelt bekende, maar ook minder bekende parels van Billy Joel, de straatjongen uit New York, die het schopte tot één de succesvolste artiesten aller tijden, met 33 top-40 hits en meer 200 miljoen verkochte albums.
De voorstelling is geen tribute, maar een persoonlijke ode aan Joel, met anekdotes uit het persoonlijke leven van Fondse, rondom het bijzondere levensverhaal van Billy Joel. Songs als 'Just The Way you Are', 'Goodnight Saigon' en uiteraard 'Pianoman' passeren de revue. 
Maurits Fondse is een veelzijdig pianist, zanger en songwriter. Hij werkt als vaste pianist (en backing vocalist) voor o.a. Freek de Jonge en stond van 2013-2019 met hem in de theaters. Tevens was Maurits pianist en componist voor ‘Dansen met de vijand’ (4 Musical Award Nominaties).
Naast 'The Story of Billy Joel' speelt hij met Britta Maria, Oleg Fateev en Simone Sou in de voorstelling ‘Aznavour mon Amour’.
(c) Foto: Martin Pluimers