PROGRAMMA

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de komende voorstellingen in onze schaapskooi


Vrijdag 30 september 2022, 20:00 - 22:30

Ralph de Jongh (Trio met basgitaar en drums))

Na het zeer succesvolle 1e optreden van Ralph op 8 april komt hij terug en hoe. Nu i trio samenstelling met basgitaar en drums er bij. Het eerste optreden was in no-time uitverkocht dus wacht niet te lang.

Ralph de Jongh is een Nederlands blueszanger, componist en gitarist. Hij brengt zijn muziek in eigen beheer uit. De houten klompen die hij als percussie-instrument gebruikt worden gezien als zijn handelsmerk.

Vrijdagavond 30 septemberl treedt Ralph De Jongh met twee andere muzikanten op in onze schaapskooi te Achterveld. Dit belooft een avondje vol met blues te worden. Dat wil je niet missen. Hij neemt verschillende gitaren mee en ook zijn klompen zullen niet ontbreken. 

Ook te beluisteren op spotify https://open.spotify.com/track/5jjymegO6cLPFqW6u4JFw9

De Nederlandse blues ontdekking van de 21e eeuw door Roosendaalse legendarische drummer Elmore James van Dodewaard & legendarische brainbox zanger Kaz Lux & ridder in de blues Harry ‘cuby’ Muskee. Ralph de Jongh werd in 2011 door de Robert Johnson foundation (USA) uitgenodigd om twee optredens te doen voor het 100 jarige Robert Johnson jubileum festival. Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten en opnames. In een stijl waarin alleen Ralph de Jongh kan optreden, in een fenomenale atmosfeer van geluid, waarin we kunnen terug dromen naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger. Ervaar de schoonheid van dit fenomeen. Dit is puur…dit is Ralph de Jongh….dit is emotie.